onsdag 2. mars 2016

Utbygginga av Brumunddal båthavn.

Jeg lurer egentlig hvor mange medlemmer i Brumunddal båtforening som vet hva konsekvensen av utbygging av Brumundal båthavn kan påføre til for båtfolket? Da tenker jeg på vinterlagring av båter, parkering for medlemmer, etc.


Har du som medlem tenkt over dette??? Isåfall hvis du ikke har det bør du sette deg inn i saken og båtforeningen burde komme med mere informasjon til sine medlemmer.

La oss si at du ikke får parkere mere nede i havneområdet og ikke vinterlagre din båt, da må det jo bli konsekvenser for noen medlemmer. Jeg personlig blir og prøve å selge seilbåten eller få meg en havn på kysten om det ikke blir lov og vinterlagre båter i havnen.
Isåfall vil dette være Norges første havn uten vinterlagring av båter, dette vil i så fall bli en sensasjon med negative ringvirkninger...

Hadde havnen vært dypere og med boblehavn kunne det vært en mulighet for og ligge i havna om vinteren med vann-gjennomstrømning kontinuerlig for og unngå is når det blir skikkelig kaldt. Om det er kontinuerlig vann-gjennomstrømning skal det mye til att det fryser.

Men om du som medlem av Brumunddal båtforening leser dette burde du engasjere deg mere, du har full rett til og ta kontakt med leder og styret av Brumunddal båtforening for og få vite hvordan dette ligger an.

Om du leser dette innlegget og ikke bryr deg, ja da har du vel ikke rett og klage når alt er utbygd. Tenk om du skal ut på flere dagers båt-tur og parkere ved en offentlig parkering rett ved E-6, når du kommer tilbake er bilen din ramponert og rundstjålet. Kanskje det er lurt at du som medlem er med å påvirker din mening i denne saken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar