søndag 2. august 2015

Fin kveldstur idag(søndag)

Første solo-tur med Maxi 84 i kveld, spennende. Var alene på fjorden, men Viggo dukket opp etterhvert, Arne og.

Tidligere i dag testa eg og Martin ei 75% fokk og revet hovedseil i den verste byga som gikk i havna idag, det funket godt. Var oppe i 6,5 knop utstyret sånn, men det tok av i vinden, glad vi hadde ei lita fokk og revet seil.

Viggo i fint driv.

Sent på ettermiddagen dro eg alene(hadde bikkja med) ombord, så det var fin vind. Heiv på 100% forseil og fullt hovedseil, skulle bli spennende å seile alene. Eg har litt dårlig styreanordning ennå for alene-seiling, men det skal eg fikse så fort som råd er.
La meg etter Viggo en liten kjentmanns-runde.

Gikk flott og seile alene, litt tull att og frem til og begynne med. Krusa godt avgårde medvinds, oppi 6 knop, seila nesten ut til Nerliholmen for eg snudde. Så den hvite Albin Alpha kom ut av havna og kurset mot den. Det gikk bare fint å krysse på vinden alene, fikk det ganske godt til etterhvert.

Arne på tur ut fra havna.

Vinden spaknet litt og vi pakket for og dra inn til havn, ser Arne kommer ut akkurat i det eg skal kurse inn molo,en. Pratet litt med han og avtalte og vente i havna til han kom inn igjen. Blei litt justering på masta siden eg ikke var helt fornøyd med styringa når eg har vinden inn fra styrbord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar