søndag 22. november 2015

Nærmer seg opptak for "skårungene" nå, kraning av seilbåtene på onsdag :-)

Brumunddal båthavn:
Ja no er det snart jul og isen begynner å vise seg i havna. Fikk til og med en tlf fra en kollega om eg har montert meier under skuta, da er det vel på tide å ta opp for vinteren.

Og ja til dere som lurer, så har det vært "rim i barten" utpå Mjøsa den siste uka. Meg å Tove fikk seilt seks dager på rappen nå, men vi har trives og ikke vært kald. Det handler enkelt og godt om å kle seg, flere lag ull har vi brukt utpå den siste uka.

Øyvind er fra Toten og har 7 mil å kjøre en vei for å få seilt, men han har også fått seg noen turer etter fellesoppheisinga (18-okt). Det er ikke å stikke under en stol att Øyvind ble veldig fort frelst og elsker seilbåt-livet han også, især etter den turen vi hadde rundt Helgøya med sterk kuling i kasta og lå skinnflat :-).

Tok på land alle seilene i dag, tok bommen ned så det er bare å feste stroppa til krana i masta å få den løftet opp og lagt på langs over kahytten.

Var endel is, så vi la oss i bredd med tilkoblet propeller og fikk isen helt bort. Det er ikke meldt så kaldt videre, og det er meldt plussgrader på onsdag når vi tar opp :-)

Var litt stas og holde på i frosten og jobbe med nedrigginga. Men kan trygt si jeg kunne tenkt meg og vært litt på sydlige breddegrader å seilt litt utover vinteren. (time will show). Om det legger seg mere is må vi dra ned en tur på tirsdagen og kjøre den vekk så det er klart til onsdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar