torsdag 11. februar 2016

Lødingen ankommet kl. 24 i natt og vi gikk kl. 10.00 idag torsdag 11-2-2016

Kl. 08.00 i morrest kom det en båt på sia og kakka i skroget vårt, dem var fra fiskerioppsynet. Dem trodde ikke vi hadde seilt nesten hele kysten nordover uten å tjuvfiske, men eg roet dem ned med og sa; Slapp av, eg står på B-lista.

Ja ihvertfall hadde dem kjøpt seg en rå båt, en Targa 37 med masse utstyr i tillegg. Da må vi to seil-peisan få gratulere Tommy med ny skute. To stk. volvo penta med 400 hk hk hver.,.

En herlig båt vil jeg si, rase avgårde med 40 knop på det meste og marsjer på 31,5 med et ikke så alt for stort dieselforbruk. For og sette det litt i persektiv bruker båten 4 timer fra Lødingen til Nord-Lenangen (Lyngen).

Det står ikke på plassen, lyst og trivelig oppe i salongen i tillegg god utsikt. Svære lugarer og dusj og toalett på hver av dem. Vi fikk morrakaffe og kjeks til frokost, det passet oss meget bra før jeg og Daniel hiv oss til på Sjarmøretappen.

Men millionær-gutta ville selvfølgelig komme å titte på Daniel sin båt, var bare "5 mill" i prisforskjell.
 Tror nok dem skjønte att vi ikke var ute etter farta, men å bruke naturkreftene som er miljøvennlig.

Her stikker Tommy med mannskap, tikka inn ei tekstmelding fra broderen hvor det sto; 31,5 knop marsjfart og 97 liter i timen. Takk for besøk gutter, ses etterhvert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar