torsdag 18. februar 2016

Utbygging av Brumunddal båthavn.

Hva skjer med båtlagring i fremtiden, moloen og dybda i havna fremover i tid? Og hvordan blir dette planlagt? Er båtforeningen informert? Hvem er det som bestemmer og hvordan går kommunen frem med dette?

Ja det er mange ubesvarte spørsmål ang. utbygginga og det er godt i gang om man leter og snoker på Ringsaker sin hjemmeside. Det som er så rart att alle jeg kjenner og snakker med om dagen spør om akkurat det samme. Lite informasjon fra styret også, men de i styret som jeg har kontakt med vet heller ikke mere enn det vi finner på nettet.

Man begynner og spørre seg selv om alt foregår i stillhet, det er så rart at ikke styret vet noe om den aktuelle utbyggingen av havna. De som har motorbåter og seilbåter som er vinterlagret i havna pr. dags dato lurer jo fælt på opplagring i fremtiden. Og hvordan blir det for de som er faste brukere og medlemmer av båtforeningen videre fremover når utbyggingen er ferdig?

Man kan lure på om ikke det er kommet noen form for tegning over området, hva som forblir grøntområde og hvordan det blir med parkeringen til biler for medlemmer fremover?

Hva skjer med gjennomstrømning av vann i havna når utbyggingen er ferdig og hva skjer med dybden på bunnen? Blir det sånn att det gror igjen med skog på bunnen?

Hjemmesiden til Brumunddal båtforening er også i stampe, det kommer ikke noen informasjon gjennom den kanalen heller.

Ja her er det mange spørsmål og vi er mange som lurer på om det er noen som har litt mere informasjon til foreningens medlemmer?

Det nærmeste av informasjon jeg og mange andre medlemmer har vi funnet her, men det står ingenting om det vi lurer mest på: Ringsaker kommune - PLANINNSYN

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar